FAQ

Te inregistrezi in comunitate, iti completezi profilul, alegi produsele preferate si noi ti le aducem acasa, gratuit.

Mai multe detalii pe pagina CUM FUNCTIONEAZA.

In general avem campanii active in fiecare sezon, dar si “oferte HOT”. Nu iti face griji, daca ai profilul completat vei afla noutatile si campaniile care ti se potrivesc, imediat ce sunt disponibile!

De fiecare date cand avem campanii active care ti se potrivesc! Insa, pentru ca numarul de produse este limitat, anumite campanii pot avea restrictii legate de numarul de produse comandate la o adresa sau la o campanie.

Da. De accea iti recomandam sa plasezi comenzile imediat ce afli ca o campanie este activa! In plus, primii membri care comanda, pot avea si oferte speciale pentru achizitii viitoare.

Nu. SampleBox este un serviciu gratuit pentru membrii comunitatii. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, sa iti completezi profilul si sa comanzi mostrele preferate. Iar noi le aducem la tine acasa, fara niciun cost din partea ta!u

Da. In felul acesta iti vom recomanda campaniile si produsele care ti se potrivesc.

Intra in contul tau si urmeaza pasii indicati acolo!

Te incurajam sa ne spui ce iti place si ce ai imbunatatii la produsele testate. Parerea ta conteaza si pentru restul membrilor comunitatii. In plus, mai multe recenzii iti pot aduce acces la mai multe campanii active si promotii/oferte dedicate.

Scroll to Top