Termeni și condiții

 1. Introducere

Acest website este detinut de catre Wave Division Advertising SRL (“WDA”) cu sediul in Str. Sovata nr. 14, Oras Pantelimon, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J23/3275/2007, cod unic de inregistrare 22842549, email compliance@wavedivision.ro.

Urmatorul document prezinta conditiile de utilizare ale site-ului web Sample-box.eu si ale facilitatilor oferite. Inainte de a utiliza site-ul sau de a va inregistra va rugam sa cititi, sa intelegeti si sa fiti de acord cu acesti termeni.

Termenii si conditiile se aplica acestui website si, dupa caz, si celorlalte facilitati pe care le oferim, si stabileste termenii si conditiile sub care sunt oferite atunci cand vizitati, va inregistrati, va inscrieti pentru a participa in campaniile derulate prin intermediul site-ului web Sample-box.eu.

Termenii si conditiile nu se aplica continutului site-urilor sau serviciilor care apartin tertilor. Facilitatile va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs. a termenilor si conditiilor descrise aici. Continuarea utilizarii constituie acordul dvs. deplin cu toti acesti termeni, conditii si orice alte modificari. Recunoasteti si sunteti de acord sa respectati T&C impreuna cu Politica noastra de confidentialitate disponibila aici si orice alte indrumari pe care le putem emite din cand in cand, in completare.

 1. Dreptul de modificare

WDA isi rezerva dreptul, dar nu va avea nicio obligatie de a adapta, actualiza, transforma si/sau modifica T&C sau politica de confidentialitate si site-ul web sau de a introduce noi pagini, optiuni, servicii, functii si / sau caracteristici. Termenul de site web („site-ul”) va include toate cele de mai sus, cu exceptia cazului in care se indica altfel. Sunteti responsabil pentru verificarea si familiarizarea cu astfel de modificari. Folosirea oricarui serviciu/functionalitate sau vizualizarea oricarei pagini constituie acceptarea a Conditiilor modificate.

 1. Descrierea site-ului

Membrii Sample_box, care se inregistreaza in platforma prin completarea formularului de creare a unui cont, pot participa la campaniile desfasurate prin intermediul Sample-box.eu, gratuit si in conformitate cu Regulamentul fiecarei campanii. Fiecare campanie in parte va avea criterii specifice de eligibilitate, nu toti participantii fiind inscrisi in mod obligatoriu pentru toate campaniile. Inscrierea intr-o campanie este un act voluntar, al fiecarui utilizator eligibil, in functie de termenii si conditiile fiecarei campanii.

Sample-box.eu va  comunica cu membrii prin email, SMS sau telefon de fiecare data cand apar campanii active in platforma.

O activitate sustinuta in cont si comunicarea opiniei in legatura cu produsele testate va ofera posibilitatea de a acumula puncte care pot fi transformate in diverse beneficii. Beneficiile specifice vor fi incluse in termenii si conditiile si regulamentele viitoarelor campanii.

 1. Instructiuni de utilizare (reguli, restrictii, cerinte)

Toate informatiile introduse de catre utilizatorii inregistrati pe Site si orice comentarii sau comunicari sunt responsabilitatea exclusiva a utilizatorului/titularului contului din care provin astfel de comunicari. WDA isi rezerva dreptul de a modera si de a refuza publicarea/afisarea comentariilor/comunicarilor cu continut jignitor, licentios, defaimator etc trimis de utilizatori. Comentariile vo fi publicate/afisate dupa aprobarea WDA.

Pentru a accesa si utiliza facilitatile site-ului este necesar sa va creati un cont. WDA isi rezerva dreptul de a refuza/restrictiona accesul oricarui utilizator care foloseste date incorecte. Contul de utilizator este strict personal si nu este transferabil. WDA isi rezerva dreptul de a refuza/ restrictiona accesul oricarui utilizator care a oferit informatiile sale de utilizator (parola de access si adresa de utilizator) prietenilor, colegilor, etc.

Prin acceptarea prezentelor conditii de utilizare declarati ca va asumati intreaga responsabilitate pentru toate activitatile desfasurate prin intermediul contului pe care il deschideti pe site si, in consecinta, va sfatuim sa va asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. Daca securitatea contului dvs. este compromisa, trebuie sa notificati imediat administratorul site-ului compliance@wavedivision.ro. WDA nu este raspunzator pentru orice daune directe sau indirecte cauzate dvs. sau tertilor de orice fel prin utilizarea neautorizata a contului dvs.

Daca alegeti sa va inregistrati/sa creati un cont pentru a beneficia de facilitatile oferite, sunteti de acord sa furnizati si sa mentineti informatii adevarate, exacte, actuale si complete despre dvs., dupa cum vi se solicita prin formularul de inregistrare. Datele de inregistrare si alte informatii despre dvs. sunt guvernate de aceste T&C, de Politica noastra de confidentialitate si de lege.

Daca alegeti sa va inregistrati/sa creati un cont sau sa utilizati site-ul recunoasteti si sunteti de acord cu urmatoarele:

 1. sa respectati toate notificarile, indrumarile, regulile de functionare si instructiunile legate de utilizarea Serviciilor emise de WDA din cand in cand;
 2. sa respectati toate legile si reglementarile legale aplicabile in utilizarea site-ului;
 3. sa nu va asumati identitatea si sa nu actionati in numele unei alte persoane.

In orice moment, WDA isi rezerva dreptul de a divulga orice informatie necesara pentru a indeplini orice obligatie stabilita prin lege sau pentru a raspunde solicitarilor autoritatilor sau de a edita, refuza postarea sau de a elimina oricare informatie, in totalitate sau partial.

 1. Despre Continutul incarcat sau pus la dispozitie de catre parteneri

WDA face eforturi pentru ca informatiile primite de la partenerii nostri sub forma de articole, note informative, clipuri video etc despre produsele lor si pe care noi le afisam pe site, sa fie cat mai corecte si mai exacte si sunt responsabilitatea partenerilor nostri.

Produsele si modul lor corect de folosire, precum si orice informatii despre sau in legatura cu ele sunt in responsabilitatea partenerului nostru/client impreuna cu care desfasuram campaniile, SampleBox fiind doar un inetrmediar si facilitator de buna-credinta al actiunilor de sampling, sau a altor actiuni promotionale ale partenerilor efectuate prin intermediul site-ului nostru.

        6. Despre Continutul incarcat pe site de catre utilizatori

Site-ul permite (sau va permite in viitor) incarcarea, de catre dumneavoastra sau de catre alti utilizatori, de contributii proprii constand in texte, imagini (desene, fotografii, clipuri video sau alte materiale) si publicarea online a materialelor postate.

Prin utilizarea website-ului intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca, odata postat, continutul postat de catre dvs devine public si va asumati intreaga responsabilitate cu privire la legalitatea si decenta continutului incarcat pe site-ul nostru si garantati ca:

 1. sunteti titularul/proprietarul materialului pe care il postati sau aveti permisiunea de a utiliza materialul respectiv in orice fel si astfel puteti sa dispuneti de acesta.
 2. prin includerea, reproducerea, distribuirea oricarui material pe site ne autorizati sa il utilizam neconditionat, integral sau partial, in mod gratuit, pe o perioada nelimitata de timp, in orice mediu. Ne permiteti astfel reproducerea, distribuirea si punerea la dispozitia publicului a materialului respectiv, realizarea unor materiale derivate din acesta, promovarea sau reutilizarea in orice format media si prin orice canale media a unor parti sau a intregului continut al website-ului, care contine si materialul incarcat de dumneavoastra

Inainte de a posta un material va rugam sa va asigurati ca detineti consimtamantul fiecarei persoane identificabile, vizual sau auditiv, in continutul materialelor postate pe website de a utiliza imaginea si/sau vocea acesteia pe website si ca materialul postat nu afecteaza drepturile si libertatile persoanelor implicate.

Va recomandam atentie sporita atunci cand posati fotografii sau filme care se refera la copii si va solicitma in mod explicit :

 • sa nu postati materiale protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, incluzand drepturile la intimitate si viata privata, drepturile de imagine si utilizarea imaginii unei persoane in public si publicitate, decat daca sunteti proprietarul acestor materiale sau aveti consimtamantul proprietarului sau titularilor de drepturi de a posta materialul.
 • sa nu postati materiale care prin continutul lor sunt defaimatoare si care in mod direct sau indirect ar putea dauna site-ului nostru sau oricaror alte persoane fizice sau juridice.
 • sa nu postati materiale obscene sau pornografice, materiale al caror continut ar putea leza integritatea si demnitatea umana, care sunt defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, de hartuire, cu continut violent, care sa instige la ura sau la discriminare impotriva unui grup dupa rasa, religie, etnie, sex, varsta, orientare sexuala, sau orice alte materiale si/sau mesaje care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
 • sa nu postati materiale publicitare sau solicitari de colaborari comerciale indiferent daca prin continutul lor s-ar promova servicii sau produse oferite de o companie sau de catre o persoana fizica, fie ea si autorizata.

In cazul in care vom observa orice activitati care incalca termenii si conditiile enuntate in prezentul document sau ne vor fi semnalate materiale al caror continut incalca in totalitate sau in parte prevederile mai sus mentionate sau oricare alte prevederi legale in vigoare, accesul la acestea va fi blocat iar continutul va fi conservat, pentru a putea fi pus la dispozitia autoritatilor in caz de solicitari in acest sens.

Daca sunteti titularul unui drept de autor si considerati ca vreun utilizator al site-ului v-a incalcat drepturile ne puteti trimite o notificare la adresa compliance@wavedivision.ro. Orice notificare trebuie datata si semnata iar in cazul in care drepturile apartin unei alte persoane, alta decat insusi semnatarul notificarii, o procura speciala va trebui atasata notificarii.

        7. Plati

Functionalitatile oferite de WDA prin intermediul site-ului sunt gratuite. WDA isi rezerva dreptul de a adauga si alte functionalitati site-ului.

 1. Stergerea contului

In calitate de utilizator al contului pe care l-ati creat aveti control asupra sa si il puteti sterge oricand. Stergerea nu va avea efect retroactiv asupra informatiilor care ne sunt necesare pentru a justifica, de exemplu, utilizarea serviciilor de curierat si pentru a demonstra livrarea mostrelor.

 1. Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea WDA si este protejat de dispozitiile legii privind dreptul de autor si drepturile conexe si ale legii privind marcile, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.sample-box.eu nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor WDA.

       10. Informatiile oferite prin intermediul site-ului

Completarea informatiilor necesare inregistrarii unui cont sau a formularului de contact vor fi considerate si vor reprezenta interesul dumneavoastra in a beneifica de facitilitatile oferite sau de a discuta cu un membru al echipei noastre. WDA nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de contact. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu le furnizati. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania.

WDA isi rezerva dreptul de a inchide conturile de utilizator dublate sau pe care le suspecteaza a fi fost create in scopuri frauduloase cum ar fi crearea de conturi multiple in scopul obtinerii mai multor mostre de la parteneri decat acestia au stabilit prin campaniile respective.

      11. Limitarea raspunderii

Wave Division Advertising SRL nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi rezultand din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii site-ului. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Wave Division Advertising SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

WDA nu poate fi trasa la raspundere pentru daunele rezultate din utilizarea mostrelor sau a defectiunilor/neconformitatilor acestora, a ambalajelor produselor, a termenului de valabilitate sau a beneficiilor inselatoare ale unui produs.

WDA face eforturi pentru ca imaginile, continutul si produsele promovate pe site sa fie conforme cu realitatea nu poate si nu garanteaza acuratetea acestora. Toate aceste informatii trebuie considerate in contextul dat ca materiale promotionale in domeniul prmomovarii.

 1. Textele, filmarile, recomandarile facute de catre alti utilizatori trebuie privite cu prudenta, acestea reprezentad exclusiv opinia sau punctul de vedere al persoanelor care le-au exprimat. WDA nu este responsabil si nu poate fi tras la raspundere pentru opiniile sau recomandarile utilizatorilor produselor.

 1. Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu utilizarea site-ului pe propria raspundere. Wave Division Advertising SRL este absolvita in mod expres de orice responsabilitate, de orice fel, exprimata direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Wave Division Advertising SRL nu ofera nicio garantie ca:

 • informatiile vor implini toate cerintele sau asteptarile dumneavoastra;
 • serviciile/facilitatile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte;
 • calitatea oricaror, servicii, informatii sau altor materiale primite de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate asteptarile dvs;
 • orice eroare de program va fi corectata.

 Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele pirederi sau distrugeri cauzate dispozitivelor sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Nicio informatie, obtinute de pe site sau prin intermediul functionalitatilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

      14. Legatura cu alte site-uri

Plasarea unui hyperlink spre site necesita o autorizatie prealabila in scris de la Wave Division Advertising SRL. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.sample-box.eu. Wave Division Advertising SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.sample-box.eu si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

      15. Drept aplicabil

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si conditii sau din accesarea/functionarea/disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si conditii si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, competenta de solutionare apartine instantelor nationale.

Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii. Utilizatorul site-ului www.sample-box.eu confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Versiune aplicabila si actualizata la data de 31.03.2021

*****

Scroll to Top