Descoperă magia Harry Potter!

A început aventura Harry Potter pe Sample-Box.eu. Înscrie-te în campanie (secțiunea Promoții) printre primii participanți și primești automat un album Harry Potter care conține și 6 abțibilduri pentru a începe colecția.

Magia Harry Potter este aici și copilașii sunt fascinați să redescopere această lume prin intermediul albumelor cu abțibilduri. Părinții au redevenit și ei copii, totul se transformă într-o activitate plăcută și educativă de familie.

Transformă completarea albumului într-un joc în familie. Căutați împreună personajele preferate și informații despre acestea cu ajutorul abțibildurilor îndeamnă-ți copilul să socializeze cu prietenii lui prin schimburi distractive.

Iată câteva idei pentru a-l antrena pe cel mic în joc:

  • Citiți despre lumea fantastică Harry Potter și descoperiți-o cu ajutorul abțibildurilor
  • Oferă-i un abțibild de fiecare dată când îndeplinește o sarcină
  • Lasă-l să se joace cu alți copii prin schimburi distractive de abțibilduri.

Descoperă mai multe produse Harry Potter pe: www.panini.ro

Campania se desfășoară în perioada 09.03-30.04.2022 și se adresează persoanelor cu domiciliul în București. Fiecare participant poate primi maximum 3 albume Harry Potter, însoțite fiecare de 6 abțibilduri. În campanie sunt oferite 1000 de albume, iar înscrierea se finalizează în momentul epuizării acestora.

Alte articole

Cum prevenim astenia de primăvară?

A venit primăvara! Cel mai frumos anotimp asteptat de noi toți după o iarnă grea și rece.  Primăvara înseamnă ,,dezghețul, topirea, trezirea la viață, reînnoirea și renașterea naturii, vieții și a societății’’. Sună bine, nu-i așa? Observarea reînnoirii totale a naturii după o iarnă lungă și rece este incredibil de frumoasă, dar te poate face să te comporți ca o muscă somnoroasă, și nici nu ai fost noaptea trecută la petrecere.

Activități în aer liber pentru copii și părinți

 Hai la joacă! De ce? Orice părinte își dorește să petreacă timp de calitate cu copilul său, fie că acest lucru înseamnă 2 ore pe săptămână, sau chiar zilnic, mai ales când acest timp îl poți îmbina cu dezvoltarea copilului. Un exemplu benefic îl reprezintă activitățile în aer liber, pentru că acestea nu doar creează

Cum curățăm corespunzător plăcile de gresie și faianță

Curățarea gresiei și faianței face parte din rutina unei îngrijiri temeinice a casei. Sigur că acestea sunt șterse frecvent, însă periodic este nevoie să folosim un proces mai complex, pentru a îndepărta petele dificile, depunerile de calcar și murdăria din rosturi. Fie că avem plăci de culoare închisă sau deschisă, pentru a le păstra curate

5 activități în familie de Crăciun

Întotdeauna ți-ai dorit să încerci câteva activități de Crăciun cu copiii tăi, dar ai crezut că pur și simplu nu ai timp? Acesta este sezonul în care creăm cele mai frumoase amintiri alături de familia noastră. Fie că mergem la colindat, că împodobim bradul sau împachetăm cadourile, aceste activități sunt dintre cele preferate de cei

Scroll to Top